Een vertrouwd adres voor alle soorten stucwerken, verfspuiten, spackspuiten en veel meer!

SDL Stucwerken heeft vakkennis op het gebied van spuit- en stucwerk, plafonds, wanden, sierlijsten en ornamenten. We staan bekend om ons deskundig advies, zijn flexibel inzetbaar en denken altijd met u mee over de prijs.

Wij komen graag langs om u te adviseren bij de keuze van afwerking en samen met u te kijken wat het best past bij uw woning of bedrijf. Het werk wordt geheel volgens uw wensen uitgevoerd met het juiste materiaal. Alles staat in het teken van een perfect eindresultaat.

Wij werken samen met collega bedrijven en kunnen zo garanderen dat wij elke klant binnen de afgesproken planning kunnen voorzien van stucwerk. Hieronder kunt u zien welke diensten wij allemaal aanbieden. 

Gladpleisterwerk
Wij werken met deze techniek uw wanden en plafonds spiegelglad af. Alle oneffenheden worden verwijderd waardoor u een egaal oppervlak krijgt. Het geeft een mooi en strak uiterlijk met een schitterend resultaat. De wanden en plafonds worden schilder/spuitklaar opgeleverd.

Spachtelputz
Spachtelputz is een kunststofgebonden sierpleister wat voor 80% uit witte marmerkorrels bestaat. U kunt kiezen voor een grove of fijne structuur en het kan in alle kleuren worden aangebracht.Schuurwerk
Dit is een traditionele afwerklaag die niet meer geschilderd hoeft te worden. Met behulp van bepaalde slagen in de eindafwerking levert dit een mooi eindresultaat op. Het kan desgewenst in elke kleur worden geschilderd. Schuurwerk heeft de eigenschap om vocht op te nemen en af te geven, daarom is deze afwerking ook geschikt voor natte ruimtes. 

Spackspuiten
Dit wordt doort middel van hoge druk op wanden en plafonds aangebracht. Er zijn verschillende korrelstructuren mogelijk om het helemaal naar uw eigen zin te maken. Nadat deze is aangebracht hoeven de wanden en plafonds niet meer geschilderd te worden. Betonlook stucwerk
Momenteel een veelgevraagde techniek. Hierdoor krijg de woning een strakke en moderne uitstraling. In tegenstelling tot echt beton zijn de mogelijkheden van betonstuc onbegrensd. De betonlook kan toegepast worden op bijna iedere ondergrond. Zelfs voor vochtige ruimtes bestaat een toepassing, bij badkamers wordt een waterdichte techniek gebruikt.

Marmerlook
Marmerlook is een dunne, zeer gladde afwerklaag voor muren die aandoet als echt marmer. Uw muur bewerkt met marmerstuc kan uw huis een veel exclusiever uiterlijk geven. Design Micro
Design Micro is opgebouwd uit zeer fijn marmermeel waardoor er een strak en zeer fijn korrelig resultaat wordt verkregen. Design Micro is in alle kleuren leverbaar, door-en door gekleurd, met een strak eindresultaat welke kras en stootvast is. 

Lijstwerk, plinten & ornamenten 
Wij brengen ook platte plinten aan, handgetrokken lijsten & ornamenten en plaklijsten. Lijstwerk is een verzamelnaam voor alle soorten lijsten die de overgang van wand naar plafond fraai afwerken. U kunt lijsten ook ter decoratie of als ornament op het plafond aan laten brengen. Met platte plinten kunt u ruimtes een strak en modern uiterlijk geven. Gevelstucwerk
Wij kunnen ook uw buitengevel cementgebonden en waterdicht stucadoren.

Buitengevel kaleien
Dit is een techniek voor het afwerken van buitengevels waarbij een minerale verf voldoende dik wordt aangebracht met een blokborstel. De kalei is weersbestendig en laat de structuur van het metselwerk zichtbaar. Bij vochtig weer vertoont de kalei de bekende 'vlekvorming'. 

 

 


Betonlook meubels

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het maken van betonlook meubels!